Uw Tydom-applicatie informeert u regelmatig over een aankomende update. Hoe kun je ze automatisch maken? Waarom zijn deze updates belangrijk voor u als gebruiker? Wij leggen je alles uit!

AUTOMATISEER UPDATES MET SLECHTS EEN PAAR KLIKKEN
Updates voor uw Tydom-app kunnen automatisch of handmatig worden uitgevoerd. Wanneer u automatische updates toestaat, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken! Het is heel eenvoudig om dit te activeren:

Op iOS : ga naar “Instellingen”, tik op “App Store”, activeer in de sectie “Automatische downloads” “App-updates”.
Op Android : open de Play Store, zoek naar “Tydom”, tik op de drie kleine puntjes rechtsboven en vink “Automatische update” aan.

4 GOEDE REDENEN OM UW TYDOM-APPLICATIE REGELMATIG TE UPDATEN

1- PROFITEER VAN NIEUWE FUNCTIES

dankzij updates profiteert u van nieuwe functionaliteiten binnen uw applicatie:

  • nieuwe compatibiliteit
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe functies, enz.

2- PROFITEER VAN EEN EENVOUDIGE EN INTUÏTIEVE GEBRUIKERSERVARING

De Tydom-applicatie is ontworpen en ontwikkeld door onze teams van interne ontwerpers.

Onze wens: een intuïtieve reis, een leuke interface, eenvoudig gebruik om ieders dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Onze teams werken dagelijks aan de Tydom-applicatie voor continue verbetering. Updates zijn het gevolg van jouw feedback.

3- ONTVANG DE NIEUWSTE OPLOSSINGEN EN VERBETER DE PRESTATIES VAN DE APPLICATIE

Uw applicatie evolueert elke dag met nieuwe functies en ook door het gebruik ervan. We voeren oplossingen uit en blijven deze verbeteren (vereenvoudiging van routines, optimalisatie van prestaties) voor een betere gebruikerservaring.

Updates zijn essentieel om de nieuwste oplossingen te krijgen en de prestaties van applicaties te verbeteren.

4- STRIJD TEGEN INBREUKEN OP DE BEVEILIGING

Ten slotte is het essentieel om uw applicatie regelmatig te updaten om elk gebruik van beveiligingsproblemen door cybercriminelen met het oog op het hacken van uw apparatuur en gegevens te voorkomen.

Bij Delta Dore is onze prioriteit de veiligheid van uw gegevens . Onze Cybersecurity-teams zijn dagelijks in actie om u maximale bescherming te garanderen.

RIHO shop