TYBOX 5000

TYBOX 5000

Slim verwarmen in stijl

Eenvoudige Vervanging

Vervang je oude thermostaat zonder gedoe. De TYBOX 5000 is ontworpen voor eenvoudige installatie, zonder dat je een installateur nodig hebt.

Slimme bediening

Maak van jouw huis een slim huis. In combinatie met de TYDOM HOME gateway biedt de TYBOX 5000 de mogelijkheid om de thermostaat op afstand te bedienen via je telefoon, waar je ook bent.

Gebruiksgemak

Ervaar dagelijks gemak met de intuïtieve bediening van de TYBOX 5000. Met een gebruiksvriendelijke interface regel je moeiteloos de temperatuur in huis.

Slimme Vorstbeveiliging

Bescherm je huis met automatische vorstbeveiliging. De TYBOX 5000 detecteert open ramen in combinatie met een raamsensor en past de verwarming aan voor een efficiënter energiegebruik en optimale warmte, zonder verspilling.

TYBOX thermostaat

Ontdek gemak en modern comfort

Stap moeiteloos de wereld van geavanceerde verwarmingsregulatie binnen met de TYBOX 5000 – jouw sleutel tot ultiem gebruiksgemak en comfort. Deze slimme bedrade kamerthermostaat is ontworpen om jouw oude thermostaat naadloos te vervangen, zonder de noodzaak van een installateur. Met eenvoudige stappen transformeer je jouw verwarmingssysteem, zonder technische kennis.

De TYBOX 5000 maakt verwarmen zo simpel als het maar kan. De intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke bediening zorgen ervoor dat je de temperatuur in huis kunt regelen met slechts een paar tikken op het scherm. Geen gedoe meer met ingewikkelde knoppen – de TYBOX 5000 biedt een verfrissende eenvoud in het beheer van jouw binnenklimaat.

Maar de ware magie begint pas echt wanneer de TYBOX 5000 wordt gecombineerd met de TYDOM HOME gateway. Met deze dynamische duo-verbinding opent zich een wereld van mogelijkheden. Bedien jouw thermostaat eenvoudig met je telefoon, waar je ook bent. Maak aangepaste klokprogramma’s die zich aanpassen aan jouw levensstijl en geniet van het gemak van routines die automatisch inspelen op jouw dagelijkse behoeften.

Ontdek de kracht van TYDOM HOME

Stel je voor dat je jouw huis moeiteloos kunt beheren, zowel qua verwarming als verlichting, allemaal vanuit het gemak van je smartphone. Met TYDOM HOME wordt deze visie werkelijkheid. Deze geavanceerde gateway tilt jouw woonervaring naar een hoger niveau door naadloos te integreren met de TYBOX 5000 thermostaat en Zigbee-lampen.

Slimme verwarming: 

Beheer de temperatuur vanuit elke hoek van de wereld. Met TYDOM HOME kun je de TYBOX 5000 thermostaat op afstand bedienen, klokprogramma’s instellen en genieten van een optimaal verwarmd huis, waar je ook bent. Of je nu thuiskomt in een warm huis na een koude dag of energie bespaart terwijl je weg bent, de kracht van slimme verwarming ligt in jouw handen.

Zigbee verlichting:

Transformeer de sfeer met één tik. TYDOM HOME biedt de mogelijkheid om Zigbee-compatibele lampen of stekkers toe te voegen aan jouw smart home. Verander de kleur, intensiteit en sfeer van de verlichting met de TYDOM-app. Synchroniseer jouw verwarming en verlichting voor een harmonieuze leefomgeving die zich aanpast aan jouw behoeften en humeur.

Met TYDOM HOME wordt jouw huis slimmer en efficiënter dan ooit tevoren. Ervaar het gemak van geïntegreerde verwarming en verlichting, en geniet van de perfecte balans tussen comfort en controle.

TYDOM HOME, Smart, matter, google home, amazon alexa.

Hallo google, zet de thermostaat op 20

woman head
google-assistant-icon-logo-symbol-free-png

goed, ik stel de thermostaat in op 20 graden

Logo Zigbee, Logo Google home, logo google assistance, logo amazon alexa, logo Delta Dore
openingssensor MDO Delta Dore

Slimme open raam sensor efficiënte verwarming zonder verspilling

Ontgrendel een geheel nieuwe dimensie van efficiënte verwarming met de TYBOX 5000 in combinatie met de optionele Open Raam Sensor. Deze aparte sensor, die eenvoudig te koppelen is aan de TYBOX 5000, speelt een cruciale rol in het minimaliseren van energieverspilling en het handhaven van een comfortabele leefomgeving.

Vorstbeveiliging op maat

De Open Raam Sensor fungeert als een slimme bewaker voor jouw verwarmingssysteem. Zodra het raam wordt geopend, herkent de sensor dit direct en schakelt de TYBOX 5000 over naar de vorstbeveiligingsmodus. Dit voorkomt onnodige stookkosten en zorgt ervoor dat jouw huis altijd beschermd is tegen koude invloeden.

Energiebesparing in real-time:

De Open Raam Sensor biedt directe feedback aan de TYBOX 5000. Hierdoor wordt de temperatuur automatisch aangepast wanneer het raam geopend is. Het systeem bespaart daarmee energie op het moment dat ventilatie nodig is en herstelt de gewenste temperatuur zodra het raam weer gesloten is.

Eenvoudige installatie - zelf doen, snel klaar!

Waarom wachten op een installateur als je zelf binnen enkele minuten jouw Slimme Thermostaat kunt installeren? Met de TYBOX 5000 is installatie een fluitje van een cent, en je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig. Volg gewoon de stapsgewijze instructies in onze online Installatiehandleiding, en voor je het weet geniet je van slimme verwarming in jouw huis.

Gebruiksvriendelijke Handleiding:

Onze online Installatiehandleiding is ontworpen met jou in gedachten. Duidelijke stappen en illustraties begeleiden je moeiteloos door het installatieproces, waardoor het begrijpelijk en toegankelijk is voor iedereen.

Monteur monteert thermostaat

Ontdek de producten in de webshop!

TYBOX 5000-5300

TYBOX 5000

RIHO shop