Bedien je Rolluiken met de TYDOM

De herfst komt eraan en je energieverbruik kan gaan toenemen. Vergeet niet om uw rolluiken op afstand te bedienen om uw thermische isolatie te verbeteren.

Met Delta Dore kunt u, dankzij de nanomodules, uw luiken op afstand bedienen. Verbonden met een van onze  Gateways , worden nanomodules rechtstreeks bediend vanuit uw Tydom of Lifedomus Gateway.

Zodra het koud is, zorgen uw rolluiken voor extra isolatie in uw huis. U kunt de energieprestaties van uw huis verbeteren en uw stookkosten verlagen. Dankzij de ruimte tussen het rolluik en het raam, isoleert de gecreĆ«erde luchtlaag. Lucht wordt tegenwoordig beschouwd als een van de beste isolatoren die er zijn. Hoe dikker de luchtlaag, hoe beter de isolatie.

De aanwezigheid van een  Delta Dore nanomodule of  ROLLUIKMOTOR stelt u in staat om het op afstand te bedienen via de APP van uw smartphone. Profiteer van onze oplossingen voor betere isolatie. Als de buitentemperatuur aan het einde van de dag plotseling daalt, kunt u uw luiken op afstand sluiten om warmteverlies in uw huis te voorkomen.

Dankzij hun kleine formaat kunnen onze nanomodules eenvoudig achter een schakelaar worden geĆÆnstalleerd zonder al te veel werk. Bovendien zijn ze compatibel met zowel onze Tydom- of Lifedomus-toepassing, maar ook met onze draadloze schakelaars en afstandsbedieningen.

Geplaatst in Geen categorie.