Bedien je thermostaat met de telefoon!

Product afbeelding TYBOX 5100 - 5200De Delta Dore kamerthermostaten zijn compatibel met Tydom en Lifedomus gateways, en kunnen bediend worden met de Delta Dore app

OP AFSTAND JE THERMOSTAAT BEDIENEN

Je hebt dus alleen een gateway, een smartphone en een thermostaat nodig om te kunnen genieten van het beheer op afstand van je verwarming.

Met je (programmeerbare) draadloze thermostaat kun je de verwarming van je huis aanpassen aan je levensstijl. Het ultieme comfort is om het op afstand te bedienen. Lees hieronder hoe uw slimme thermostaat u comfort en energiebesparing oplevert.


MAAK JE EIGEN SCENARIO’S

Gebruik de (programmeerbare) thermostaat om de kamertemperatuur in je huiskamer te kiezen. Gebruik het ook om programma’s toe te voegen en om uw energieverbruik te optimaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om de verwarming te verlagen wanneer je  afwezig bent (werk) en deze op te voeren om de ideale temperatuur te hebben wanneer je terug komt. Gebruik in het weekend de verwarming de hele dag voor maximaal comfort.

Je kan deze scenario’s op afstand wijzigen vanuit de Tydom- of Lifedomus app. Het gebruik van onze app is heel eenvoudig. Gebruik de draadloze thermostaat thuis en uw app op afstand.

Eenmaal uitgerust met de TYDOM of Lifedomus, kunt je deze ook gebruiken om verlichting, rolluiken of het alarm aan te sluiten.

MEER INFORMATIE OVER ONZE THERMOSTATEN>

Geplaatst in Geen categorie.