NIEUWE TYDOM-APP!

Met je Tydom-app bedien je je huis en apparatuur waar je ook bent en zorg je voor het ultieme comfort!

WAT BRENGT JOU JOUW NIEUWE TYDOM-APP?

Uw Tydom-toepassing wordt gratis geüpdatet om u een betere functionaliteit te bieden. Met deze nieuwe toevoeging aan de connected home-reeks van Delta Dore kunt u uw nieuwe apparatuur of de apparaten die al zijn geïnstalleerd bedienen. De grootste verbetering van de app is dat u nu veel overzichtelijker uw apparaten kunt indelen en bedienen. Ook is het eenvoudiger om nieuw apparaten toe te voegen aan uw TYDOM gateway.

Home page app verbonden huis Tydom

MET UW BIJGEWERKTE APPLICATIE KUNT U AL UW APPARATUUR BEHEREN.

De ergonomie van Tydom vereenvoudigt het beheer en de programmering van uw leefomgeving op smartphone en tablet. U zult in uw bijgewerkte toepassing de nieuwe alarmmeldingsfunctie vinden.

Tydom: de bedieningsschermen

De installatie en koppeling van de componenten is vereenvoudigd voor het installatieprogramma met een lijst met producten die kunnen worden aangesloten op de domotica-applicatie. ook heeft nu ieder component hun geïntegreerde koppeling tutorial in de app. Om te profiteren van deze update kan het nodig zijn om de router van Tydom los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.

ONTDEK ALLE FUNCTIES VAN DE TYDOM APP>

MAAK UW SCENARIO’S EN MAAK UW EIGEN VERSIE VAN DE APP.

Maak uw scenario’s en plan uw leven op uw smartphone of tablet. Niets wordt aan u opgelegd, profiteer van het aanpassingsvermogen van uw applicatie om uw gepersonaliseerde versie te creëren.

Tydom: pas je toepassing aan

Geplaatst in Geen categorie.