TYDOM: Gegarandeerde bedrijfszekerheid, ook bij closed circuit-toepassingen

RIHO Climate Systems richt zich op het bereiken van uw doelstellingen. We automatiseren verwarming, ventilatie, rookmelding, rolluiken/poorten en (tuin)verlichting, maar installeren ook beveiligde closed circuit domotica die aan de hoogste eisen voldoet. Zo garanderen we uw bedrijfszekerheid.

Aftersales? Ook dat regelen we uiterst professioneel. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staan onze eigen service-experts voor u klaar. Goed getrainde specialisten die u snel en deskundig helpen alles uit uw Delta Dore-domotica te halen. Meer efficiency, minder risico’s.

Delta Dore Domotica: slim, modulair en veilig

Domotica maakt het leven gemakkelijker. Overal. Altijd. Domotica van Delta Dore biedt u groot gebruiksgemak en comfort. Een gateway en een app vormen het hart. Uw smartphone of tablet vormen de 24-uurs centrale waarmee u alle elektronica, verwarming en multimedia bedient.

Met onze domotica-oplossingen controleert u bestaande en nieuwe apparaten. U kunt het verwarmingssysteem programmeren, de bediening van rolluiken automatiseren, zelf verlichtingsscenario’s ontwikkelen en uw energieverbruik beperken en bewaken.

Uitbreiden? De domotica-oplossingen van Delta Dore zijn modulair. U neemt een foto van de ruimte die u aan het systeem wilt toevoegen, zet het symbool van de te bedienen component(en) in de foto en voegt zo snel en gemakkelijk functies aan het domotica-systeem toe.

Alle apparaten met een elektrische voeding kunnen worden geïntegreerd. Ideaal voor het ‘leeftijdbestendiger’ maken van woonhuizen voor ouderen. Een reden dat het rijk en zorgverzekeraars subsidies aan deze technologische aanpassingen toekennen.

Aan dataveiligheid is uiteraard ook gedacht. Elk domoticasysteem gaat vergezeld van HomeCloud. Deze toepassing beveiligt persoonlijke gegevens en maakt deze ontoegankelijk voor derden.

Domoticapartners met een missie

RIHO Climate Systems en Delta Dore geloven in het realiseren van hoogwaardige, duurzame domotica die het leven eenvoudiger maakt. Automatiseringsplossingen moeten doen wat ze beloven. Vandaag, morgen.

Het mooie is, bij het samenstellen van uw domotica-oplossing werkt u voortdurend samen met een oplossingsgerichte klimaatpartner die begrijpt waar het om gaat: het veilig, snel en accuraat automatiseren van woonfuncties. Zekerheid die telt. Bij nieuwbouw en renovatie.

De instapprijzen van onze domotica-oplossingen zijn zeer attractief. Interesse? Bel of mail ons voor een persoonlijke domotica-presentatie.

Geplaatst in Geen categorie.